Tuesday, May 19, 2009

Το νόημα

Ο Τάκης ήθελε να το κάνουμε «επιτέλους-έτσι το έθεσε-‘κανονικά’». Ο Τάκης δεν είχε ποτέ καμία τέτοια απαίτηση. Τι τον έπιασε ξαφνικά;
Θα μου πεις, πως μπορείς να κρατήσεις σχέση έξι χρόνων-και πέντε ημερών-χωρίς σεξ;
Μα τι είναι σεξ; Τι ορίζεται έτσι ξέχωρα και αποκομμένα;

Θυμάμαι, ήταν κεραυνοβόλο φλερτ. Γνωριστήκαμε στο σούπερ μάρκετ, δίπλα από τον πάγκο με τα λαχανικά. Έπαιρνα ραπανάκια. Εκείνος, έπαιρνε μπέικον, διότι, δίπλα απ’ τον πάγκο με τα λαχανικά, είναι το ψυγείο με τα αλλαντικά.
-Πώς σε λένε;
-Σοφία. Εσένα;
-Τάκη.
Οι πρώτοι μήνες ήταν απίστευτοι! Βγαίναμε παντού, είχαμε γνωρίσει όλα τα κουλτουριάρικα και ελαφρολαϊκά. Η εγκεφαλική μας χημεία ήταν στο ζενίθ!
Μιλάγαμε ώρες, πηγαίναμε για καφέ και συζητούσαμε για βιβλία, ταινίες, θέατρα, γκαλερί, μουσική…! Για οτιδήποτε! Με άκουγε προσεκτικά. Τον άκουγα και θαύμαζα κάθε λέξη του. Με εντυπωσίαζε αυτός ο άντρας!
Γυρίζαμε, γυρίζαμε, γυρίζαμε. Όλη μέρα μαζί. Παντού μαζί!
Ο Τάκης, δεν είναι τίποτα απ’ αυτούς τους μπηχτές. Δεν το σκεφτόταν. Ή το σκεφτόταν αλλά δεν έλεγε κάτι. Δε με πίεζε. Φαινόταν να μην ενοχλείται.
Κι έτσι, γυρίζαμε, γυρίζαμε, γυρίζαμε. Σε κατάφυτα πάρκα, σε μουσεία, σε λέσχες… Τι έρωτας;! Τι συγκίνηση;! Τα σκεφτόμουν σοβαρά πως ήταν ο άνθρωπός μου! Και όλα γύριζαν… Και’ γω γύριζα.. Όλα ζάλη!
Και μέσα στο ανακάτεμα, πέρασαν οι πρώτοι έξι μήνες. Δεν ερχόταν σπίτι ποτέ. Δεν του έλεγα και δεν το ζητούσε. Του άρεσε που ήμουν έτσι, με την απλότητα του εφηβικού έρωτα. Χωρίς πολλά-πολλά, χωρίς το σεξουαλικό βάρος.
Και μια μέρα- στον έκτο μήνα και στη δέκατη πέμπτη μέρα- τον προσκάλεσα. Ήρθε το πρωί, με λουλούδια και γλυκά, όμορφος, χτενισμένος, με ανοιχτόχρωμη μπλούζα και βερμούδα- καλοκαίρι γάρ.
Ήπιαμε καφέ στον καναπέ συζητώντας μεταξύ ρουφηξιών και σπιτικών κουλουριών. Ξαναγεμίσαμε τα φλιτζάνια και καθίσαμε να τα πούμε. Έπειτα, ήταν η ώρα του μεσημεριανού. Φάγαμε. Συζητήσαμε. Ξαναγεμίσαμε τα πιάτα και τα ποτήρια με κρασί που είχα αγοράσει από τη διπλανή κάβα-λευκό ημίγλυκο. Μετά, ήταν η ώρα του γλυκού. Πάστες σοκολάτας, που είχε φέρει ο Τάκης. Ξαναγεμίσαμε τα ποτήρια και κάτσαμε στον καναπέ. Συζητήσαμε λίγο ακόμα. Ξαναήπιαμε καφέ. Ξαναφάγαμε κουλουράκια. Έπειτα φρούτα. Μετά παγωτό. Το βράδυ παραγγείλαμε κινέζικο. Ξαναφάγαμε. Ξανασυζητήσαμε. Ξαναήπιαμε κρασί.
Ήρεμα.
Τέλος, ο Τάκης θα’ φευγε. Θα με φιλούσε πριν φύγει. Και έτσι έκανε. Ήμασταν στον καναπέ. Ήμασταν στον καναπέ όλη μέρα. Το φιλί του όμως, αυτή τη φορά, είχε γίνει έντονο. Η γλώσσα του ήταν πιο βαθιά και περιεργαζόταν το στόμα μου με μανία. Και’ γω το ίδιο. Μου άρεσε. Ήταν ωραίο φιλί. Έτσι που γυρίζαμε έξω όλη την ώρα, δεν με είχε φιλήσει ποτέ κατ’ αυτόν τον τρόπο. Τα χέρια του άρχιζαν να μαλάζουν την πλάτη μου. Έπιανε τα κόκαλα στις κουτάλες μου και με τρυφερά χάδια κατέβηκε ως τις γούβες που έχει χαμηλά η πλάτη.
Και έτσι απλά, ο Τάκης έχυσε. Μου είπε πως ήταν απ’ τον ενθουσιασμό του. Ότι του άρεσε που με άγγιζε και με φιλούσε. Πήγε στην τουαλέτα, σκούπισε τα απομεινάρια από το σπέρμα του, μου ζήτησε συγγνώμη για την αδημονία του, με φίλησε κι έφυγε.
Δε με πείραξε. Δεν τον θεώρησα ανίκανο. Μου άρεσε που του άρεσα τόσο. Ήταν ερεθιστικό όπως και να’ χε. Δεν θα άλλαζε τη σχέση μας κάτι τέτοιο.

Συνεχίζαμε να γυρίζουμε, να γυρίζουμε, να γυρίζουμε και να μιλάμε για τα πάντα. Μου έλεγε για την παιδική του ηλικία, για τα τραύματα του. Μου εκμυστηρευόταν τα πάντα, τα πιο μοιχεία και το ελάχιστο, τις κρυφές του σκέψεις.. ήταν τόσο δοτικός. Και ήθελα τόσο να τον ακούω!
Μετά από ένα μήνα, ο Τάκης ξαναήρθε σπίτι και, αφού φάγαμε και ήπιαμε πολλές φορές, άρχισε πάλι να με φιλάει. Βαθιά, όπως τις προάλλες. Αυτή τη φορά, όμως, τα χέρια του μετακινήθηκαν στο στέρνο μου. Με φίλησε πολύ ώρα στο λαιμό. Μου άρεσε. Με διέγειρε. Και λίγο πριν φτάσει στο στήθος μου, έχυσε. Είχε το απλό χαμόγελο της πρώτης φοράς. Μου είπε ότι τον ερεθίζω πολύ. Του είπα πως και’ μένα το ίδιο. Ήταν απλό, η σχέση μας δεν θ’ άλλαζε.
Έπειτα, γυρίζαμε πάλι. Όμως, ο Τάκης, γύριζε όλο και πιο συχνά στο σπίτι μου. Οι συζητήσεις μας είχαν καθιερωθεί. Εκείνη τη μέρα, πριν φύγει, έβαλα το χέρι μου για να νιώσω τη στύση του. Ήταν τρομερά διεγερτικό. Φυσικά, ο Τάκης, έχυσε.
Την επόμενη βδομάδα, το χέρι μου ήταν μέσα στο παντελόνι του και τα χέρια του κάτω απ’ την μπλούζα μου.
Οι επισκέψεις του Τάκη γίνονταν όλο και πιο συχνές και-όπως γίνεται αντιληπτό- οι στύσεις του το ίδιο.
Είχε γίνει μια πρόοδος, παρόλα αυτά. Στον ενάμιση χρόνο και δεκαοκτώ μέρες της σχέσης μας, ο Τάκης, έβαζε τα χέρια του και έπιανε τα πισινά μου κάτω απ’ το ρούχο. Στα δυόμιση χρόνια-ακριβώς- καβαλούσα από πάνω του. Στα τρία χρόνια και είκοσι εννιά μέρες, ο Τάκης, έχυνε με μεγάλη ευκολία.
Ήμουν στην κουζίνα και έπλενα τα πιάτα και, εκεί που κάναμε μια συναρπαστική κουβέντα, ήρθε από πίσω μου, έτριψε με δύναμη τις ρόγες μου και, καθώς το πουλί του ακούμπαγε απλά στα πισινά μου, έχυσε.
Η κουβέντα συνεχίστηκε με την ίδια ένταση και ευχαρίστηση. Ποτέ δε με πίεζε.
Στα τέσσερα χρόνια, έπεφτε πάνω μου στον καναπέ και τριβόταν με δύναμη και, έτσι απλά, τελείωνε. Ειδικά όταν τριβόταν πάνω στην παλάμη μου, ήταν ακόμα μεγαλύτερη η ευτυχία του. Η αλήθεια είναι ότι είχα μάθει να του τραβάω μαλακία πολύ καλά. Ήταν ικανοποιημένος. Και’ γω χαρούμενη που τον ικανοποιούσα τόσο εύκολα.
Στα τέσσερα χρόνια και δέκα μήνες, βγάλαμε για πρώτη φορά τα ρούχα μας. Ο Τάκης με ακούμπησε στο αιδοίο. Τελείωσε.
Τη δεύτερη φορά τρίφτηκε δυνατά στον κώλο μου. Την Τρίτη φορά, ανάμεσα στα μπούτια μου. Την επόμενη, μου ζήτησε ισπανικό. Έκανα, βέβαια.
Στα πέντε χρόνια, ο Τάκης, άρχισε να με χύνει στο σαγόνι, ενώ ταυτόχρονα το δάχτυλό του περιεργαζόταν τον κόλπο μου. Κάπως εξωτερικά, θα έλεγα. Την κλειτορίδα μου δεν την πολύ ακουμπούσε. Καμιά φορά μόνο, καθώς το δάχτυλό του ανεβοκατέβαινε σε όλο το ύψος του μουνιού μου.
Εγώ;…Δεν είχα τελειώσει ποτέ μαζί του, παρά μόνο όταν μου ζητούσε να αυνανίζομαι, καθώς έκανε και εκείνος το ίδιο, με ή χωρίς ρούχα, χωρίς να με πιέζει.
Στα πέντε χρόνια, τέσσερεις μήνες και τρεις εβδομάδες, είχαμε πάψει να γυρίζουμε, εντούτοις, το πουλί του Τάκη γύριζε παντού στο σώμα μου. Μια φορά τελείωσε στην πλάτη μου. Την άλλη στη μασχάλη μου. Μετά στις πατούσες μου- άβολη στάση για τους αστραγάλους και ανυπόφορο όταν έχεις κάλλους απ’ τα τακούνια. Βέβαια, του Τάκη του άρεσε αυτή τη τραχύτητα στην τριβή.
Την ημέρα μετά το κομμωτήριο, ο Τάκης αποφάσισε πως θέλει να τριφτεί πάνω στο χνούδι του κοντοκουρεμένου μου σβέρκου.
Κανένα πρόβλημα. Ο Τάκης με είχε κατ’ ουσίαν χύσει παντού, χωρίς να εξαιρείται το τρίψιμο στο πίσω μέρος των αυτιών-εκατέρωθεν-και ανάμεσα στη δίπλα που δημιουργούταν μεταξύ της κοιλιάς μου και του στομαχιού, καθώς κουλουριαζόμουν.
Σαφέστατα, δεν με είχε πιέσει ποτέ να έχει κολπική διείσδυση, ούτε πρωκτικό, ούτε στοματικό. Το πιο κοντινό στην πίπα, δηλαδή που το πουλί του είχε φτάσει όσο πιο κοντά στο στόμα μου, ήταν στα πέντε χρόνια και εφτά μήνες, όπου χτυπούσε με ταχύτητα και παλινδρομικά το κεφάλι του πέους του στη μύτη μου και, συνακόλουθα, έχυσε ανάμεσα στα φρύδια και τη φράντζα μου.
Μάλλον, αυτή η στιγμή της σχέσης μας αποτέλεσε μια κορύφωση, μιας και τους επόμενους μήνες, ο Τάκης, έχυνε με οποιαδήποτε επαφή.
Έτριβε τον ώμο μου και έχυνε. Έγλειφε τα δάχτυλά μου και έχυνε. Χάιδευε τον αγκώνα μου και έχυνε. Κάποια στιγμή, πήγε να τριφτεί στην γωνία που δημιουργεί το μπράτσο με το βραχίονα, αλλά με το που ακούμπησε το δέρμα μου, τελείωσε.
Νομίζω ότι αναστατώθηκα κάπως, όχι γιατί εγώ δεν είχα τελειώσει παρά μόνο το ένα τριακοστό των φορών που τελείωνε ο Τάκης, αλλά πλέον επειδή δεν ήξερα πώς να το χειριστώ αυτό μέσα σε κόσμο!
Μπορεί να είχε στύση επειδή απλά μου χάιδευε το μάγουλο. Πλέον, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στον δρόμο μαζί του, γιατί δεν ήθελα να σκεφτώ τι θα συνέβαινε αν τυχόν μου έπιανε το χέρι με τρυφερότητα. Σαφώς, δεν με πίεσε ποτέ να κυκλοφορήσω μαζί του, αν δεν το ήθελα.
Ξαφνικά, όμως, όλα είχαν πάψει να γυρίζουν. Είχαν καθίσει ακίνητα. Κατάλαβα, πως ο Τάκης έβλεπε όλο μου το σώμα σαν σεξουαλικό σημείο. Είχα διαβάσει για ανθρώπους που είχαν καταφέρει να έχουν οργασμό ακουμπώντας μη ερωτογόνες περιοχές τους, μαθαίνοντας στο σώμα τους να είναι ολόκληρο μια ερωτογόνα περιοχή. Όμως, με τον Τάκη, συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο: Είχε μονάχα ένα ερωτογενές σημείο, ενώ αντίστοιχα θεωρούσε περιοχή με σεξουαλική υποδήλωση ολόκληρο το σώμα μου! Σαν να αυτοϊκανοποιείται ένα πράγμα!
Δεν είχε ανακαλύψει δικές μου καινούριες πηγές απόλαυσης, αλλά δικές του, ερεθιζόμενος πλέον από κάθε μου πόρο!
Σίγουρα, δεν ήμασταν στο ίδιο κορμί για να ταυτιστώ με αυτήν την ιδέα. Φυσικά, ούτε για αυτό με πίεσε.
Με τα πολλά-πολλά, ο Τάκης, στα έξι χρόνια και πέντε ημέρες της σχέσης μας, μου ζήτησε να το κάνουμε ‘κανονικά’
Στα έξι χρόνια και πέντε ημέρες, μετά από είκοσι δύο δευτερόλεπτα αναμονής, του είπα ‘όχι’.
Ήταν η πρώτη φορά που είδα την απογοήτευση στο βλέμμα του. Ήταν η πρώτη φορά που ήθελε πραγματικά να πιέσει για κάτι.
Στην πραγματικότητα, δεν κατάλαβα ποτέ τι μου ζητούσε, ούτε γιατί τώρα, ούτε τι εννοούσε με τον όρο ‘κανονικά’. Δεν ξέρω από ποια ανάγκη του προέκυψε αυτό. Σίγουρα όχι σεξουαλική.
Για πρώτη φορά, μετά από έξι χρόνια και πέντε ημέρες, ένιωσα να πιέζομαι. Όχι πως δεν είχα ξαναπάει με άντρα ‘κανονικά’, όχι ότι δεν ήθελα τον Τάκη, απλά δεν καταλάβαινα το νόημα.

1 comment:

  1. re ton Taki... itan ligo mpihtis telika!
    Poli kalo, sineheia ehei? :P

    ReplyDelete